Det er med stor glæde at vi kan sige, at svindbekæmpelse betaler sig.

I vores samarbejde med Danske Byggecentre er det lykkes at knække kurven, når det kommer til antallet af gasflasketyverier. Det kan virke så banalt, men en så ”simpel” varekategori kan sagtens have komplekse problemstillinger.

Metoderne har været forskellige, men analyse af datagrundlag, operative tiltag, awarenesskampagner og reel efterforskning har været et par af værktøjerne.

Der skal lyde en stor tak til alle omkring bordet – både inden for branchen – men også Dansk Politi, der har rykket hurtigt, når vi har haft en akut sag.

Til sidst skal der også lyde en tak til vores søsterselskab FindMyGPS for godt teknisk grej.

Kilde: https://www.mestertidende.dk/article/view/852487/pa_fersk_gerning_gasflasketyvebander_stoppet_af_byggecentrene

Således måtte en udenlandsk chauffør opleve, at politiet rettede henvendelse til ham, da han holdt parkeret nær motorvejen på Fyn klar til afgang sydover. Kort efter blev han anholdt med langt mere værktøj i bilen, end der var stjålet i nattens løb.

Kun otte timer tidligere havde en direktør for en fynsk håndværkervirksomhed fået den triste besked fra sin medarbejder, at der samme nat havde været uventede gæster i en af hans biler. Værktøjet var stjålet. En håndværker på nabovejen havde lidt samme skæbne. Direktøren for Rolf Murer i Middelfart rettede derfor henvendelse til yourCompany ApS, der kort efter rykkede ud med det fornødne udstyr til at genfinde tyvekosterne.

Direktør for yourCompany ApS, Christian Pejtersen, udtaler: ”Det er enormt tilfredsstillende at gøre en forskel ift. de problematikker, som håndværkerne oplever alt for ofte. I denne sag var vi heldige at finde langt mere værktøj, end vi søgte, idet tyvene havde samlet til bunke og var klar med en transport sydover. Det er af afgørende betydning, at vi underrettes og reagerer hurtigt i disse sager. Alle vores medarbejdere er tidligere politifolk og har derfor indgående erfaring med behandling af sådanne sager. Fyns politi kontaktede os kort efter indbruddet og var straks klar til at rykke ud. Samarbejdet var en fornøjelse. Vi er godt tilfredse med at lægge bolden til rette, foretage de indledende driblinger for så til sidst at spille bolden til politiet, der scorer målet. Alle har glæde af den samarbejdsmetode – undtagen tyvene, naturligvis.”

STOP TYVEN-pakkerne ligger p.t. og venter i flere hundrede håndværkerbiler, og forhåbentlig får vi aldrig brug for de fleste af dem. Pakken består af en præventiv del samt en reaktiv del, der anvendes, såfremt tyven vælger at se stort på advarslerne. Pakkerne er lavet i samarbejde med med Dansk Byggeri, hvor underdirektør, Michael H. Nielsen, og policechef, Maria Muff, fra Byggeriets Forsikringsservice i 2019 var visionære og bestemte sig for at gøre noget ekstra for deres medlemmer og kunder i håndværkerfagene. Der var alt for mange indbrud i håndværkerbiler, og noget måtte gøres. Dette startede samarbejdet med yourCompany ApS, og sammen udtænkte vi et setup for den hårdt plagede håndværkerbranche. Pakkerne understøttes af en selvrisiko på 0 kr., såfremt man er forsikret gennem Byggeriets Forsikringsservice. Det er en god mekanisme for at få flere til at benytte pakkerne.

Endnu en tyvebande måtte i begyndelsen af februar 2021 opleve at få besøg af politiet takket være en STOP TYVEN pakke (2)

STOP TYVEN-pakkerne har ført til en række sager, hvor tyvene har oplevet, at der faktisk kan være konsekvenser ved at begå indbrud i Danmark. Og det har tyvene opdaget ret kort efter deres ugerninger.

Kontakt os gerne for en snak om STOP TYVEN-pakkerne. Ring på telefon 5353 4604, eller skriv til os via vores kontaktformular.

I nat fik en af yourCompany ApS Stop Tyven kunder indbrud i sin håndværker bil og en masse værktøj blev stjålet. Et klassisk scenarie som mange håndværkere oplever igen og igen. Dette belaster mange kunders forsikringspolicer og medfører ofte prisstigninger for håndværkerne der ikke har andet valg end at sende regningen videre til kunderne.

Desværre for denne tyv, begik han indbrud i en håndværker bil der var udstyret med en #STOPTYVEN pakke fra Dansk Byggeri og Byggeriets Forsikringsservice. Pakkerne er udviklet, installeret og driftovervåges af yourCompany og det er også yourCompanys tidligere politifolk der rykker ud når der er sket et indbrud.

stjålet værktøj

I denne sag oplevede virksomheden, at komme ud til en tømt bil kl. 06:30 om morgen og kl. 15:00 samme dag var tingene genfundet af yourCompany og returneret med hjælp fra Politiet. I den aktuelle sag befandt det stjålne værktøj sig i et kælderrum i København og politiet efterforsker nu sagen. Flere håndværkere kan med fordel kigge på www.stoptyven.info og overveje om ikke en STOPTYVEN pakke var rette løsning for dem.

En Stop Tyven kunde fik indbrud i sin haandvaerkerbil 2

 

yourCompany ApS hjælper også i Sverige

Entreprenørmateriel på vej til Polen.

Det har været en travl uge i yourCompany ApS. Ikke mindst fordi vi stadig er lidt sommerferie ramte. Trods det lykkedes det i denne uge, at hjælpe en svensk entreprenør og svensk politi med at genfinde en entreprenørmaskine efter tyveri. Entreprenørmaskinen blev bogstaveligt talt trukket ud af færgen i Ystad. I samarbejde med Kaptajnen på skibet, og en polsk chauffør anholdt af svensk politi. Chaufføren og hans bil kom således ikke til Polen denne aften.

yourCompany ApS hjaelper ogsaa i Sverige 3 STOP TYVEN

Maskinen var stjålet nogle dage tidligere og undersøgelser, foretaget af den svenske kunde i samarbejde med yourCompany, førte til mistanke om, at udstyret var på vej til Polen. En bestemt minitrans kom i vores søgelys. Der blev derfor opsat et beredskab i samarbejde med kunden. Bedredskabet blev aktiveret da mistanken viste sig at blive bestyrket og entreprenørmateriellet var på vej til Polen.

yourCompany ApS hjaelper ogsaa i Sverige 5 STOP TYVEN

Igennem undersøgelsesskridt og vores avancerede udstyr til genfindelse, lykkedes det os at finde frem til gerningsmanden og det stjålne entreprenørmateriel. Den vellykkede aktion har sparet kunden for et tab på 80.000 kr. og forhåbenligt gjort det lidt vanskeligere at være tyv i Sverige i fremtiden.

yourCompany ApS hjaelper ogsaa i Sverige 4 STOP TYVEN

 

Med denne opgave har yourCompany ApS taget hul på en strategisk satsning omkring at se sydsverige som et fremtidigt forretningsområde.

En stor tak til Mestertidende der i en artikel har omtalt vores positive resultater for STOPTYVEN konceptet som er lavet i samarbejde med Byggeriets Forsikringsservice og Dansk Byggeri . I denne sag hjalp vi en håndværker virksomhed med at skaffe sit værktøj tilbage og vi gjorde det lidt vanskeligere at være tyv i Danmark.

Læs artiklen her: https://www.mestertidende.dk/article/view/667303/tomrer_fandt_bade_tyve_og_stjalet_vaerktoj_med_gps

 

Toemrer fandt baade tyve og stjaalet vaerktoej med GPS STOP TYVEN ordningen

 

Det var en god dag for vores kunde og kundens forsikringsselskab og en dårlig dag for tyven. I denne uge valgte en tyv at begå indbrud i en håndværkerbil og stjæle værktøj for ca. 30.000 kr. og normalt ville historien havde stoppet der. Men denne håndværkerbil var udstyret med en STOP TYVEN pakke fra yourCompany ApS. Se pakken her: https://yourcompany.dk/stop-tyven/

Efter en kort eftersøgning med advanceret tracking udstyr udført af tidligere politifolk ansat i yourCompany lykkedes det at finde tyvens position hvorefter Midt- og Vestsjællands Politi blev tilkaldt. De ydede en super indsats og var fremme kort efter anmeldelsen. Resultatet var 1 stk. dansk tyveknægt bag lås og slå. Det er vi godt tilfredse med.

Værktøjet blev herefter returneret til rette ejer der var mægtig godt tilfreds med resultatet og STOP TYVEN konceptet. Faktisk så tilfreds, at han bestilte til yderligere 5 biler. God dag for alle – undtagen tyven.

STOP TYVEN konceptet er udviklet i samarbejde med Dansk Byggeri. https://www.danskbyggeri.dk/nyheder-og-presse/nyheder/aktuelt-for-medlemmer/2018/stop-tyven-dansk-byggeri-saetter-ind-mod-tyveri-i-varebiler/

StopTyven fra yourCompany gjorde en forskel
En del af det værktøj der blev genfundet efter indbrud i håndværkerbil