yourCompany har gennem en længere periode hjulpet flere og flere leasing- og finansieringsselskaber med at nedbringe tab og kriminalitet. Vi brænder for at gøre noget ved de problemer, der findes i bilbranchen.

 

Med den nye lovændring fra december 2020 beskriver ARK Advokatpartnerselskab helt tydeligt, at der er tale om en betydelig ændring for leasingselskaber.

Og JA – meget af det, som leasingselskaber i forvejen gør, gøres nu lovpligtigt. Man kan så stille sig selv det spørgsmål, hvad Folketingets partier så har tænkt sig at stille til rådighed for disse virksomheder?

Så sent som i denne uge oplevede vi, at myndighederne ikke kunne hjælpe leasingselskaber, som ønsker at hjemtage biler og personer, der mistænkes for at være involveret i alvorlig kriminalitet. Måske skulle Folketinget overveje en obligatorisk mere venlig tilgang til at hjælpe erhvervslivet, der ofte føler sig magtesløse i enkeltsager?

Det er i hvert fald ikke sjældent, at vi på vegne af vores kunder taler med 3-5 forskellige politikredse, der skal forholde sig til værneting og snitflader, før de kan modtage en anmeldelse. Når anmeldelsen oprettes, er det så en udfordring at få ressourcer til at komme efter gerningsmændene og fratage dem de dyre biler.

Som Rigspolitichefen kan citeres for: ”Liv og førlighed kommer før ejendom, og det må vi prioritere vores ressourcer efter.”

Vi har god erfaring med dette spil, og vores afdeling for Motorområdet hjælper leasing- og finansieringsselskaber på flere forskellige måder.

 

Vores ydelser dækker bl.a. over:

Forebyggende foranstaltninger:

  • Second opinions på kreditvurderinger
  • Fast partner til risikovurderinger
  • Indsamling af informationer på leasingtagere og samarbejdspartnere
  • Assistance ved debitorskifte

Operative tiltag:

  • Assistance med genfinding af forsvundne biler
  • Dialog med leasingtagere og brugere af bilerne
  • Koordination med autohjælp/politi

Efterforskning:

  • Efterforskning til afdækning af kendte kriminalitetsgenrer: bedrageri, dokumentfalsk, tyveri, forsætlig brandstiftelse etc.
  • Koordination med myndigheder og forsikringsselskaber
  • Udfærdigelse af politianmeldelser.

 

Vi tilbyder landsdækkende service og står klar, hvis jeres virksomhed får brug for hjælp.

 

Kontakt os for yderligere information

 

Hovednummer:  53534604

Mail: info@yourcompany.dk

Web: www.yourcompany.dk

 

yourCompany – sikkerhed, der ses på bundlinjen

 

Kilde: https://www.arklaw.dk/post/lov%C3%A6ndringer-medf%C3%B8rer-betydelige-%C3%A6ndringer-i-leasingbranchens-pligter

I denne uge hentede vi for 800.000 kr. leasingbiler hjem. Det var ovenikøbet en kort uge på bare 3 dage. Det er sådan, vi kan lide det, glade kunder i ekspresfart. Den korte uge bød også på et par projekter for faste kunder, hvor vi som outsourcede sikkerhedskonsulenter har hjulpet med at nedbringe svind og svindel, mens der også lige blev klaret et par efterforskninger.

 

Forsvundne leasingbiler er et klassisk problem for leasingselskaberne. Ideen i leasing er at overlade din fine bil til en glad leasingtager, der kan cruise rundt i en sej øse for en overkommelig månedlig betaling. Men enkelte leasingkunder tillader sig af og til at tilbageholde betalingen eller på anden vis overskride kontrakterne. Som regel kan de tales til rette på telefonen, men indimellem kræver det andre metoder. Det er her, vi kommer ind i billedet.

 

Denne gang havde to af vores leasingkunder brug for akut hjælp i tre sager med leasingbiler, der var faldet i de forkerte hænder. Måske lejet eller leaset videre til en tredjemand? Rent juridisk er det svært at sige, hvornår det drejer sig om bevidst bedrageri fra starten, eller om der ”alene” er tale om kontraktbrud. Men selskabet ønskede naturligvis deres biler retur, så de kunne foretage en samlet vurdering af sagen.

 

I disse sager kommer polititræningen til sin ret. Vi har erfaring med at tale med alle slags mennesker, vi er vant til godt gammeldags gravearbejde – og vi giver aldrig op. Okay, næsten aldrig.

I hvert fald fandt vi de første to biler på ugens første dag, mens vi måtte bruge to skud for at finde den sidste. Men ingen undslap. Vores koncept for leasingkunder er alarmerende enkelt. Vi kører på fast timepris plus diesel til køreturene. Der er fuld åbenhed over indsatsen, og regningen stikker heller aldrig af, når vi er på sporet.

 

Ugens bundlinje ser godt ud. Vi har genfundet biler for over 800.000 kroner på mindre end halvanden dag. Den businesscase kan vi godt være bekendt, så nu vil vi holde weekend – men har du noget, du mangler, er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive.

 

Pas på jer selv – og jeres værdier.

 

Tlf. 5353 4604

Mail: info@yourcompany.dk