Endnu en tyvebande måtte i begyndelsen af februar 2021 opleve at få besøg af politiet takket være en STOP TYVEN pakke

Således måtte en udenlandsk chauffør opleve, at politiet rettede henvendelse til ham, da han holdt parkeret nær motorvejen på Fyn klar til afgang sydover. Kort efter blev han anholdt med langt mere værktøj i bilen, end der var stjålet i nattens løb.

Kun otte timer tidligere havde en direktør for en fynsk håndværkervirksomhed fået den triste besked fra sin medarbejder, at der samme nat havde været uventede gæster i en af hans biler. Værktøjet var stjålet. En håndværker på nabovejen havde lidt samme skæbne. Direktøren for Rolf Murer i Middelfart rettede derfor henvendelse til yourCompany ApS, der kort efter rykkede ud med det fornødne udstyr til at genfinde tyvekosterne.

Direktør for yourCompany ApS, Christian Pejtersen, udtaler: ”Det er enormt tilfredsstillende at gøre en forskel ift. de problematikker, som håndværkerne oplever alt for ofte. I denne sag var vi heldige at finde langt mere værktøj, end vi søgte, idet tyvene havde samlet til bunke og var klar med en transport sydover. Det er af afgørende betydning, at vi underrettes og reagerer hurtigt i disse sager. Alle vores medarbejdere er tidligere politifolk og har derfor indgående erfaring med behandling af sådanne sager. Fyns politi kontaktede os kort efter indbruddet og var straks klar til at rykke ud. Samarbejdet var en fornøjelse. Vi er godt tilfredse med at lægge bolden til rette, foretage de indledende driblinger for så til sidst at spille bolden til politiet, der scorer målet. Alle har glæde af den samarbejdsmetode – undtagen tyvene, naturligvis.”

STOP TYVEN-pakkerne ligger p.t. og venter i flere hundrede håndværkerbiler, og forhåbentlig får vi aldrig brug for de fleste af dem. Pakken består af en præventiv del samt en reaktiv del, der anvendes, såfremt tyven vælger at se stort på advarslerne. Pakkerne er lavet i samarbejde med med Dansk Byggeri, hvor underdirektør, Michael H. Nielsen, og policechef, Maria Muff, fra Byggeriets Forsikringsservice i 2019 var visionære og bestemte sig for at gøre noget ekstra for deres medlemmer og kunder i håndværkerfagene. Der var alt for mange indbrud i håndværkerbiler, og noget måtte gøres. Dette startede samarbejdet med yourCompany ApS, og sammen udtænkte vi et setup for den hårdt plagede håndværkerbranche. Pakkerne understøttes af en selvrisiko på 0 kr., såfremt man er forsikret gennem Byggeriets Forsikringsservice. Det er en god mekanisme for at få flere til at benytte pakkerne.

Endnu en tyvebande måtte i begyndelsen af februar 2021 opleve at få besøg af politiet takket være en STOP TYVEN pakke (2)

STOP TYVEN-pakkerne har ført til en række sager, hvor tyvene har oplevet, at der faktisk kan være konsekvenser ved at begå indbrud i Danmark. Og det har tyvene opdaget ret kort efter deres ugerninger.

Kontakt os gerne for en snak om STOP TYVEN-pakkerne. Ring på telefon 5353 4604, eller skriv til os via vores kontaktformular.