yourCompany Sikkerhed der ses paa bundlinien Ny medarbejder

yourCompany ApS byder velkommen til en ny og rigtig stærk spiller. Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan præsentere Morten Kliver som yourCompanys nye Chief Sales Officer (CSO). Det er en stilling, der er oprettet til vores nye sektion: Softwareløsninger.

I alle de ting, yourCompany beskæftiger sig med, er der en rød tråd fra de forebyggende tiltag til de reelle efterforskninger. Målet er at nedbringe svind i erhvervslivet. Vi har gennem de seneste år konstateret, at der er en række programmer, som understøtter det arbejde på forskellig vis. Og det kræver spidskompetencer til at få et fuldt udbytte af disse systemer.

 

Morten Kliver - CSO - yourCompanyMorten Kliver – i daglig tale Kliver – kommer med over 30 års IT-erfaring og bliver en central skikkelse i virksomheden. Hans erfaringer tæller bl.a. ansættelse i IT-virksomheder fra IBM Danmark til diverse opstartsvirksomheder. Afdelingen for Softwareløsninger har et skarpt fokus på at levere de bedste softwareprogrammer, der kan understøtte nedbringelse af svind og kriminalitet i virksomheder.

yourCompany har indgået en række forhandleraftaler – og flere er på vej – med førende producenter på markedet. Den første forhandleraftale er indgået med den danske producent BullWall. Kliver kommer fra netop BullWall, hvor han besad stillingen som VicePresident. Kliver har derfor dybdegående erfaringer med bl.a. RC og FDS. RC er et program til afværgelse af cybercrime i form af ransomwareangreb. FDS (Fraud Detect Systems) benyttes bl.a. af forsikringsselskaber til at analysere skadesdokumentation for evt. forsikringssvindel.

Kliver kommer til at gå forrest, når det kommer til salg, support og overgang til efterforskningsarbejdet. Tøv ikke med at tage fat i Morten Kliver, hvis I allerede kender ham og har brug for hans assistance.

 

Vi ser stort potentiale i dette område, og kommer afgjort til at hjælpe en lang række virksomheder og brancher. yourCompany vil i løbet af 2021 præsentere flere forskellige løsninger, der kan hjælpe nuværende og kommende kunder som fx forsikringsselskaber, leasing-/finansieringsselskaber, udlejningsvirksomheder, byggecentre, bilforhandlere, produktionsvirksomheder m.fl.

 

yourCompany glæder sig over, at så stærk en spiller er kommet på holdet. Vi har internt allerede kunnet mærke et kæmpe løft ved Klivers ankomst. Han har automatiseret og optimeret en del af vores egne processer, så vi glæder os til at kunne gøre det samme for vores kunder.

Læs gerne mere om Morten Kliver her på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/morten-kliver-888a9413/

Følg med her på siden – 2021 bliver et vildt år. Vi knokler som altid for, at det skal være sværere at være svindler.

 

I er altid velkomne til at kontakte os på

info@yourcompany.dk

eller

tlf. +45 53 53 46 04.