,

Ransomware angreb i sommerferien – nej tak

Ransomware angreb i sommerferien - nej tak - yourCompany

Vidste du, at en sårbarhedstest mod ransomware koster din virksomhed mindre end en iPhone.

 

Så hvorfor ikke få foretaget en sårbarhedstest allerede i dag? IT kriminelle har helt styr på hvornår vi holder ferie og hvornår de med størst succes skal angribe. Weekender, helligdage og i vores ferier er de IT kriminelles foretrukne angrebstider fordi IT afdelingen som alle andre har fortjent lidt fri. Sommeren står for døren og det er NU du bør handle. Vi kan gennemføre en test af jeres eksisterende IT sikkerhedsløsning som vi i 18 ud af 20 tilfælde kan se IKKE er tilstrækkelig når vi taler om ransomware angreb. Dig der læser med her har altså med stor sandsynlighed samme sårbarhed. Måske ved du det godt, måske har du tillid til at din IT leverandør har styr på det men hvorfor ikke være sikker? Rettidig omhu er nu.

Hos yourCompany har vi talrige eksempler på, at kunderne og deres IT leverandør mener de har styr på IT sikkerheden men faktisk aldrig har fået det bekræftet.  Men når vi har gennemført vores test ved I hvor I står.  Som virksomhed har I jo formentlig købt både det ene og det andet dyre IT sikkerhedssoftware fra en af de førende IT sikkerhedsleverandører. I er også dygtige til at få opdateret alle programmer så ikke I er sårbare ad den vej. Måske har I også undervist jeres personale I at være mistænksomme overfor mistænkelige mails og links.

VIGTIGT.: Denne sårbarhedstest er en dedikeret test med fokus på Ransomware truslen – det er altså ikke en almindeling Pin test med port scanning, opdatering af firewalls m.m som du sikkert allerede har en leverandør til i dag!

Så hvorfor er det, at både store og små virksomheder alligevel rammes igen og igen af ransomware angreb? Det fortæller vi om på vores webinar som afholdes jævnligt. Er du interesseret i at deltage kan du blot skrive til fp@yourcompany.dk og bede om en plads på næste webinar.

I har brug for ro i jeres ferie og derfor anbefaler vi, at du som IT chef udfordre dig selv og beder om en sårbarhedstest. Eller måske er det dig som er direktør, eller bestyrelsesmedlem der skulle forslå jeres IT chef eller IT leverandør en sårbarhedstest som øverste ansvarlig for virksomheden og driftens opretholdelse. Det koster som sagt mindre end en ny iPhone. Det er nemt og hurtigt. Center for Cybersikkerhed (CFCS) har netop hævet trusselsniveauet for cyberaktivisme mod Danmark fra ‘lav’ til ‘middel’, fordi pro-russiske cyberaktivister de seneste uger også har ramt mål i vesteuropæiske NATO-lande.

 

En sårbarhedstest tager få timer og kan gøres både online og fysisk hos jer. Vil du vide mere om hvordan I kan beskytte jer mod ransomware angreb så se denne video: Stop ransomware angreb

 

Kontakt

Freddy V. Pedersen

fp@yourcompany.dk

Tlf. 61 40 42 16