Hver fjerde el- og vvs-virksomhed oplever indbrud og tyveri i deres servicebiler - yourCompany

I løbet af det seneste år har mange virksomheder i elbranchen og vvs-branchen været udsat for indbrud og tyveri i deres servicebiler over hele landet.

En ny medlemsundersøgelse fra TEKNIQ Arbejdsgiverne – medlemsorganisation for cirka 4.100 virksomheder inden for el, vvs og metal – viser, at 24,2 % af alle installationsvirksomheder inden for 12 måneder har været udsat for indbrud og tyveri i deres servicerende varevogne – og det viser klart, at tyverier fra varebiler stadig er et meget stort problem i el- og vvs-virksomheder i Danmark.

Ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne ligger problemet også i, at de ramte virksomheder mister værdifuldt værktøj og materialer, og samtidig må virksomhederne også lade de ramte biler stå stille, indtil det stjålne værktøj og materialer er blevet erstattet. Ikke før det er sket, kan medarbejderne fortsætte arbejdet igen.

Værktøj og materialer er eftertragtet bytte

1.048 tyverier fra lastbiler og varebiler blev der anmeldt i tredje kvartal af 2020 ifølge tal fra Rigspolitiet. Det er en mindre stigning i forhold til samme periode året før. Første halvår af 2020 havde ellers vist et lille fald, så troen på en tid med færre indbrud og tyverier i servicebiler spirede.

Tilsyneladende er varebilerne stadig et meget eftertragtet bytte – og det i alle landets regioner. En mere nutidig indsats mod indbrud og tyveri af varebiler, i form af anmeldelser i realtid både nationalt og lokalt, vil måske kunne hjælpe både virksomheder og myndigheder med bedre at overvåge tyvenes fremgangsmåder til bedre forebyggelse af deres ødelæggelser.

En metode til at vanskeliggøre indbrud i varevogne, med deraf følgende tyveri af dyrt indkøbt værktøj, maskiner og materialer, er at få installeret en Bull-Lock/Cargo-Lock mekanisk lås. Det er en af markedets mest indbrudssikre låse.

 

Med en Bull-Lock / Cargo-Lock opnås bl.a. følgende fordele:

  • Cargo-Lock: markedets mest indbrudssikre, mekaniske varebillås
  • Brugervenligt: åbner og låser alle døre samtidig
  • Indbrudssikkert: indvendig dobbeltsikring af døre, optager ikke plads
  • Passer til alle nyere varebiler: specialproduceres til hver varebiltype og -model
  • Lagerførende til næsten alle bilmodeller.

Bull-Lock / Cargo-Lock finder du på FindMyGPS.dk.

Medlemsundersøgelsen fra TEKNIQ Arbejdsgiverne viser desuden, at 27 % af installationsvirksomhederne i nogen eller højere grad oplever, at indbrud og tyveri fra servicevogne er et stigende problem.

Få hjælp af STOP TYVEN-pakkerne

yourCompany udbyder et gennemprøvet og meget effektivt koncept i samarbejde med Dansk Byggeri og Byggeriets Forsikringsservice, kaldet “STOP TYVEN”. Dette koncept består af forskellige hjælpepakker til f.eks. håndværkere, entreprenører og ejere af containere. I hjælpepakkerne findes der skilte og skjult sporingsudstyr, og værktøjet bliver DNA-mærket. yourCompany sørger for al drift, så kunderne bare kan passe deres forretninger.

yourCompany assisterer årligt kunder og politiet med genfinding af tyvegods samme dag, indbruddet opdages – ofte med pågribelse af gerningsmænd pga. vores politibaggrund.

Hjælpepakkerne er økonomisk overkommelige løsninger, der er nemme at håndtere, og som skaber maksimale problemer for tyvene. Her finder du priserne:

 

STOP TYVEN-pakker - elektronisk tracking til håndværkere, entreprenører og containere - yourCompany

 

 

Du kan også læse mere om “STOP TYVEN” her: https://yourcompany.dk/stop-tyven/

Få hjælp til at finde stjålet værktøj

yourCompany ApS kan hjælpe virksomheder med tracking af materiel for at minimere eller helt undgå tab af værdier og kunder. Med elektronisk tracking og GPS-baseret overvågning af biler, varebiler, entreprenørudstyr, maskiner, værktøj, værdifulde arbejdsredskaber o.l. kan yourCompany skabe bedre rammer for virksomheder til at arbejde i.

Mistet værktøj og en servicebil, som holder stille, kan hurtigt koste virksomheden mange penge – og dertil kommer en formentlig mindre glad kunde, som må vente til senere med at få lavet opgaven.

At være på forkant med indbrud og tyveri i varevognen er klart at foretrække frem for at være på bagkant og stå med hele problematikken og en eller flere kunder i røret, når skaden er sket.

Tag kontakt til yourCompany i dag, og hør om mulighederne for at stå bedre rustet i kampen mod tyvene. Ring på 5353 4604 eller brug kontaktformularen.

 

Kilde: https://www.building-supply.dk/article/view/771471/mange_indbrud_i_el_og_vvs_servicebiler